Cine se bucură de răul lui Huidu? Zăvoranu: Să dispară acest individ care nu foloseşte la nimic bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentator al unei emisiuni TV de satiră, Şerban Huidu şi-a atras de-a lungul anilor antipatiile multor oameni din showbiz-ul românesc şi nu numai. Printre cei cu care „cârcotaşul" a intrat în conflict verbal de-a lungul timpului se numără şi Oana Zăvoranu.

Cea mai vehementă a fost "inamica numărul 1", Oana Zăvoranu, care a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj deloc creştinesc.

"Este a doua oară când sunt invadată de tel de la ziarişti cu privire la ce «ispravă» a mai făcut acest nefericit care sălăşluieşte încă printre noi şi până mai ieri batjocorea lumea. Mi-am zis părerea şi aţi făcut bloguri peste bloguri ca să îl apăraţi. Să vedem dacă mă veţi contrazice şi acum când doi oameni au murit doar pentru că el trăieşte.

Rămân la poziţia mea: este vremea să dispară acest individ care nu foloseşte la nimic bun, doar mai atacă, înjură, bălăcăreşte şi omoară la propriu oameni nevinovaţi. Mi-e silă, dreptate divină, aşa se cheamă coşmarul pe care trebuie să-l îndure ăsta. Condoleanţe sincere fam. îndoliate", a scris Oana Zăvoranu pe pagina personală de Facebook.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite