Hugh Jackman îşi extinde afacerile în domeniul ciocolatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hugh Jackman
Hugh Jackman

Actorul australian Hugh Jackman şi soţia sa, Deborra-Lee Furness, care au lansat în octombrie 2011 o companie de cafea, Laughing Man, la New York, ce respectă normele comerţului echitabil, şi-au extins afacerile şi în domeniul comerţului cu ciocolată organică.

„Pentru fiecare dintre aceste companii pe care le creăm, profitul este alocat unor opere de caritate", a declarat actorul australian pentru CNN.
„În principal, este vorba de a crea produse bune, pe care oamenii şi le doresc cu adevărat. Nu este vorba de acel tip de produse despre care simt că ar trebui să şi le dorească, ci doar acelea pe care şi le doresc cu adevărat. Este vorba de a putea să creăm locuri de muncă şi să sprijinim spiritul antreprenorial. Acestea sunt lucrurile care m-au inspirat şi am aşteptat până ce a apărut cea mai bună ocazie" , a adăugat Hugh Jackman. Totodată, starul australian a mărturisit că abia aşteaptă să se „specializeze" în arta frabricării dulciurilor, întrucât îi place să mănânce în fiecare zi câteva bucăţi de ciocolată neagră, potrivit femalefirst.co.uk.
Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde i-a dat replica lui Scarlett Johansson. Născut la Sydney, el a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People drept cel mai sexy bărbat în viaţă, iar în 2009, el a prezentat gala premiilor Oscar.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite