Horia Brenciu a plâns la „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Brenciu, cu ochii în lacrimi la „Vocea României“
Horia Brenciu, cu ochii în lacrimi la „Vocea României“

Prima ediţie a „Confruntărilor" de la „Vocea României" aduce mâine, în faţa telespectatorilor ProTV, câte două duete pregătite de fiecare dintre cei patru antrenori.

Etapa este eliminatorie, iar în urma fiecărui duet, unul dintre participanţi va părăsi competiţia. Cel mai emoţionat dintre antrenori a fost Horia Brenciu, care a izbucnit în plâns în momentul în care a trebuit să aleagă între două concurente. „Îmi cereţi imposibilul", a spus el.

Ceilalţi trei antrenori, Loredana, Smiley şi Marius Moga, au trecut şi ei prin momente dificile în această etapă, dar sunt convinşi că drumul concurenţilor eliminaţi nu se va termina aici.

„Sunt voci bune, cu care sigur voi colabora. Vreo câţiva sunt puşi şi pe compus, aşa că le voi ura bun venit în echipa deMoga Music", a spus Marius Moga.

În această etapă, fiecare antrenor are alături de el câte un consilier care îl va ajuta în luarea deciziilor: Alex Velea (Smiley), Randi (Marius Moga), Monica Anghel (Horia Brenciu), Dana Dorian (Loredana Groza). Concurenţii selectaţi în această etapă vor ajunge direct în show-urile live ale concursului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite