Hercule a avut trei atacuri cerebrale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin Sorbo
Kevin Sorbo

Actorul american Kevin Sorbo (53 de ani) a dezvăluit că a suferit trei atacuri cerebrale în timpul filmărilor pentru serialul „Hercule", al cărui protagonist a fost în anii '90, potrivit hollywoodreporter.com.

În 1997, la vârsta de 38 de ani, Sorbo a avut primele semne: începuse să simtă dureri în piept şi furnicături în mâna stângă. „Pe vremea aceea, mă aflam în turneul d epromovare a filmului «Kull, Cuceritorul». Am avut câţiva medici care m-au consultat, dar au spus că nu e nimic grav", a declarat actorul.

Într-o dimineaţă, acesta a constat că vorbirea îi era afectată şi că abia putea să meargă, astfel că a ajuns la spital. După mai multe investigaţii, a aflat că suferise trei atacuri cerebrale.

Perioada de recuperare a fost lungă şi dificilă pentru actor, iar scenariştii au fost nevoiţi să rescrie scenariul serialului „Hercule". Simţeam că m-am transformat peste noapte dintr-o persoană tânără şi fără griji în cineva care este extenuat după un simplu drum până la toaletă. Am trecut prin iad doi ani de zile, până am redevenit eu, am avut o depresie", a mărturisit Kevin Sorbo.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite