Heidi Klum şi Seal se iubesc, dar divorţează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Top-modelul german Heidi Klum (38 de ani) şi cântăreţul britanic Seal (48 de ani) au confirmat faptul că se despart după aproape şapte ani de căsnicie. Cei doi formau unul dintre cele mai unite cupluri de la Hollywood.

Un prim indiciu că ceva nu mai mergea bine în căsnicia lor a apărut recent, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, când Heidi Klum a venit fără soţul său. Starurile au dat presei o declaraţie comună, în care precizează că se iubesc în continuare, dar „s-au îndepărtat unul de celălalt". 

Au trei copii împreună

„După ce ne-am bucurat de şapte ani plini de iubire, loialitate şi fericire, am decis să ne despărţim. Ne-am purtat unul altuia un respect profund pe tot parcursul relaţiei şi vom continua să ne iubim foarte mult, dar ne-am îndepărtat unul de celălalt. Este vorba de un proces amiabil, iar bunăstarea copiilor noştri rămâne prioritatea noastră, în special în această perioadă de tranziţie. Mulţumim familiei, prietenilor, fanilor pentru sprijin şi pentru cuvintele frumoase. Vă rugăm să ne respectaţi intimitatea, de dragul copiilor", a precizat cuplul, potrivit people.com.

Potrivit presei internaţionale, Heidi Klum va depune actele de divorţ la Curtea Superioară din Los Angeles într-una din zilele următoare. Motivul divorţului: diferenţe irecon­ciliabile.

Seal şi Heidi Klum s-au logodit în decembrie 2004, s-au căsătorit în mai 2005 şi au trei copii biologici împreună. Cântăreţul a adoptat-o şi pe fiica pe care top-modelul german o are dintr-o relaţie anterioară cu Flavio Briatore. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite