Hărţuitorul periculos al Madonnei a evadat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat condamnat pentru că a hărţuit-o şi a ameninţat-o pe Madonna a evadat, vineri, dintr-un spital de psihiatrie din Los Angeles, unde era internat.

Robert Dewey Hoskins a fost condamnat la 10 ani de închisoare în 1996, Madonna depunând mărturie în cadrul procesului. Diva pop a povestit atunci că a avut coşmaruri din cauza bărbatului, pe care l-a văzut de mai multe ori în apropierea casei sale.

Ameninţări periculoase

La momentul respectiv, Hoskins, obsedat de Madonna, susţinea că ea ar fi trebuit să fie soţia lui: „Dacă nu putea să mă aibă, a zis că îmi va tăia gâtul de la o ureche până la cealaltă", a declarat Madonna în timpul acelui proces.

În acelaşi an, în timp ce Madonna se afla în Florida, Hoskins a sărit gardul care înconjoară vila acesteia din Hollywood Hills din Los Angeles, s-a aruncat în piscină şi a fost împuşcat de un agent de securitate.

După condamnarea din 1996, Hoskins a ajuns într-un spital de psihiatrie, iar din iulie 2011 era internat la o clinică din Los Angeles.

Autorităţile spun despre bărbat că este foarte violent. „Hoskins devine extrem de psihotic atunci când nu îşi ia medicamentele", se afirmă într-un comunicat emis de Departamentul de Poliţie din Los Angeles.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite