Halle Barry, din nou mireasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul francez Olivier Martinez a confirmat zvonurile potrivit cărora s-ar fi logodit cu Halle Berry şi urmează să se căsătorească, relatează Mediafax.

Cu ocazia ceremoniei de inaugurare a noului său restaurant, Villa Azur, din Miami (SUA), actorul în vârstă de 46 de ani a confirmat informaţiile despre logodna sa cu actriţa americană, într-un interviu pentru publicaţia „The Miami Herald“.

Actorul a făcut şi câteva declaraţii referitoare la inelul din aur cu smarald pe care l-a purtat recent în public Halle Berry.

„Există un anumit bijutier care îşi asumă meritul pentru designul acelui inel şi acest lucru este o minciună. Acel bijutier nu are nicio legătură cu inelul", a declarat Martinez.

Olivier a spus că inelul logodnicei sale a fost creat de bijutierul francez Robert Mazlo, pe care actorul l-a descris drept "un artist adevărat, a cărui familie a creat bijuterii pentru regi şi pentru regine, timp de multe secole".

Dacă se va căsători cu Martinez, acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Halle Berry.

Actriţa americană, care are o fiică în vârstă de trei ani, Nahla, cu fostul ei iubit, Gabriel Aubry, a fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, timp de patru ani şi cu cântăreţul Eric Benet, mariajul lor de şase ani destramându-se în 2005.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite