Guy Ritchie: Căsnicia mea cu Madonna a fost o telenovelă care mi-a adus mulţi bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guy Ritchie şi Madonna, pe vremea când formau un cuplu
Guy Ritchie şi Madonna, pe vremea când formau un cuplu

Regizorul britanic Guy Ritchie a vorbit într-un interviu acordat publicaţiei Details, numarul din decembrie, despre cei 8 ani de mariaj petrecuti alaturi de Madonna.

"Mi-a plăcut prima mea căsătorie. Nu regret nimic. Experienţa a fost în cele din urmă pozitivă. Îmi iubesc copiii care au provenit din această căsnicie şi nu aş vedea niciun alt drum să ajung aici. Dar mergem mai departe. Am trăit într-o telenovelă şi am rămas în ea o perioadă destul de lungă din viaţa mea. Voi fi probabil mai elocvent peste zece ani", a spus Guy Ritchie

Regizorul ultimului film, care va apărea la sfârşitul lunii decembrie, Sherlock Holmes: A Game of Shadows s-a căsătorit cu Madonna în anul 2000 şi au divorţat 8 ani mai târziu. În ciuda despărţirii lor, cuplul împarte custodia celor doi copii: David Banda, adoptat şi fiul lor biologic, Rocco. Ritchie a declarat că a primit între 76 şi 92 de milioane după divorţul de Madonna.

Întrebat ce a învăţat din acest mariaj, Ritchie a dat un răspuns care l-a lăsat perplex pe reporter.

"Atunci când îţi fixezi o sumedenie de obiective, dar te împiedici în tot felul de victorii îndoielnice, începi să devii profund filosofic. Sunt destul de fericit pentru faptul că această experienţă de viaţă a fost un fel de accelerator pentru mine. Sunt bucuros că am făcut bani, cu alte cuvinte. Şi sunt bucuros că m-am căsătorit", a adăugat regizorul, în vârstă de 43 de ani.

Guy Ritchie a devenit în luna septembrie a acestui an şi tatăl unei fetiţe născute de actuala lui iubită, modelul Jacqui Ainsley.

Guy Ritchie a devenit celebru prin comediile sale: "Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) şi "Unde dai şi unde crapă/ Snatch" (2000). Cele mai recente filme ale sale sunt "RocknRolla", lansat în 2008, şi "Sherlock Holmes", lansat în decembrie 2009.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite