Gog a înfierbântat minţile românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trucul lui Cristian  a stârnit multe controverse
Trucul lui Cristian a stârnit multe controverse

Mentalistul de la „Românii au talent“ a atras atât voturile telespectatorilor, cât şi critici la adresa trucurilor sale, considerate „ieftine“.

Pe scena de la „Românii au talent" a urcat, vineri seară, o nouă serie de talente. În cea de-a treia semifinală, următorii 12 concurenţi au încercat să convingă atât telespectatorii, cât şi juriul că merită un loc în marea finală. Din păcate, doar trei dintre cei 12 au reuşit să meargă mai departe, în marea întrecere din 11 mai.  

Pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor s-a clasat mentalistul Cristian Gog. El a impresionat o ţară întreagă cu momentul prezentat vineri seară la „Românii au talent" şi a reuşit să se califice primul în marea finală. Pentru unii a fost „înspăimântător", pentru alţii pur şi simplu fantastic, iar Andra l-a numit noul erou al iluzionismului românesc. Andi nu s-a putut decide dacă să-l numească „magic sau magnific". 

Trucurile sale nu numai că i-au adus voturile telespectatorilor, dar au stârnit şi curiozitatea acestora. La toate videourile postate pe internet există diferite comentarii. S-au creat polemici. Unii dintre ei încearcă să găsească explicaţii la trucurile sale.

Deşi face parte din categoria magicienilor profesionişti, pentru că, faţă de ceilalţi magicieni care au apărut până acum la „Românii au talent", Cristian Gog a adus ceva nou, deşi unii telespectatori spun că trucurile sale sunt banale, chiar „ieftine".

De exemplu, trucul care presupunea ghicirea  unui număr şi a unor cuvinte presupune scrierea acestora într-o altă ordine şi alt loc decât Cristian Gog ne-a lăsat să credem.Pe internet există mai multe înregistrări video care explică principiul acestui truc.

Primeşte cereri ciudate

Într-un interviu pentru „Pro TV Magazin", Cristian spune că mulţi dintre cei care-l caută vor să afle numerele la loto sau să le aducă înapoi partenerii de viaţă rătăciţi.

„Numerele la loto sunt cel mai cerut lucru, dar primesc destule mesaje cu diferite solicitări mai «altfel»: de la simple întrebări privind viitorul cuiva până la ciudăţenii de genul: «Soţul meu a fugit cu o călugăriţă». Cea mai ciudată solicitare a fost din partea unui bărbat care mi-a cerut să îi spun dacă vecinul lui doarme noaptea. Era chiar dispus să plătească o sumă frumuşică pentru asta", povesteşte Gog.

Seara de vineri, 20 aprilie, a fost una bună şi pentru cei trei juraţi de  la „Românii au talent", care le-au mulţumit telespectatorilor că nu i-au pus în situaţii foarte dificile, cum ar fi fost aceea de a alege între Cristian Gog şi Trio Zamfirescu. Astfel că alegerea telespectatorilor a coincis cu clasamentul lor. Pe locul al doilea s-au clasat chitariştii de la Trio Zamfirescu, care au oferit un moment extraordinar, îndelung aplaudat în picioare atât de juriu, cât şi de public.

 Lupta pentru locul al treilea s-a dat între Roqfellaz şi BarSession, iar cea care a trebuit să ia decizia finală a fost Andra. Deşi în timpul emisiunii Andi Moisescu a fost de acord cu Mihai Petre, că dansatorii de la Roqfellaz sunt foarte buni, votul său final a mers către BarSession. 

"Cea mai ciudată solicitare a fost din partea unui bărbat care mi-a cerut să îi spun dacă vecinul lui doarme noaptea. Era chiar dispus să plătească o sumă frumuşică pentru asta."

Cristian Gog mentalist


„Românii au talent", audienţă în creştere

Potrivit site-ului paginademedia.ro, show-ul „Românii au talent" s-a întins, vineri, 20 aprilie, pe aproape patru ore, cu o medie de audienţă în fiecare minut care a menţinut programul pe primul loc.

La nivelul întregii ţări, 3,4 milioane de telespectatori erau în fiecare minut pe Pro TV, la „Românii au talent" (plus 100.000 faţă de săptămâna trecută).
Show-ul de la Pro TV a avut o creştere considerabilă a audienţei faţă de săptămâna trecută, în Vinerea Mare, când a înregistrat cea mai mică audienţă de la lansare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite