Gigi Becali: „Să vină Sharon Stone să mă cunoască, că sunt Gigi Becali! Nu mă duc eu la ea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, nu s-a arătat prea interesat de faptul că, timp de trei săptămâni va fi vecin cu celebra actriţă. El a spus că nu vrea să o cunoască şi singura actriţă de la Hollywood pe care o apreciază este Angelina Jolie.

„Nu mă interesează pe mine că voi fi vecin cu Sharon Stone. Nu vreau să o cunosc. Poate să mă cunoască ea pe mine, că sunt Gigi Becali. Să vină ea la mine să mă cunoască, nu să mă duc eu. Nu-mi place de ea. Are trei copii şi iubit cu 27 de ani mai tânăr. Păi ce-i asta! Singura actriţă de care îmi place mie este Angelina Jolie. Nu îmi place frumuseţea ei, ci cum joacă şi că este familistă", a declarat Gigi Becali pentru „Adevărul".

Sharon Stone se va afla pentru trei săptămâni în România, unde va filma scene din „What about Love", alături de la fel de cunoscutul actor Andy Garcia. Diva va juca rolul unei rusoaice căsătorite cu ambasadorul SUA în România, interpretat de Andy Garcia. Peste 120 de persoane din echipa de filmare a peliculei „What about Love" au ajuns la Hunedoara în urmă cu două săptămâni, unde au filmat primele cadre, la Castelul Corvinilor.

De miercuri, vor începe filmările și Sharon Stone, împreună cu Andy Garcia. Directorul Castel Film, Bogdan Moncea, a dezvăluit că, deşi cele două staruri vor filma mai mult în studio, din peliculă nu vor lipsi scene care să prezinte peisajele extrordinare de pe Transfagărăşan. De asemenea se va mai filma în localităţile montane Bolboci şi Peştera.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite