Gigel Frone, virgin la 43 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai excentric concurent al sezonului doi "Românii au talent” a fost invitat în această seară la emisiunea Happy Hour de la ProTV. Gazda emisiunii și soțul juratei Andra din concursul difuzat de ProTV, Cătălin Măruță, a vrut să afle câteva amănunte picante din viața lui Gigel Frone.

Cătălin Măruță l-a întrebat pe Gigel Frone (43 de ani) dacă este căsătorit sau dacă este implicat în vreo relație.„Nu sunt căsătorit, nu am copii, am 43 de ani, sunt zodia Fecioarei. Nu am avut niciodată iubită”, a răspuns finalistul de la „Românii au talent”.

Reacția gazdei emisiunii Happy Hour a fost pe măsura răspunsului: „Tu eşti virgin? Vorbeşti serios, tu eşti virgin? Acum nu ştiu dacă e de aplaudat sau de rămas mască. Deci cu cine o să te întâlneşti prima dată... 0 kilometri”, i-a spus Măruţă, potrivit Click.

Gigel Frone, din Onești, a ajuns în finala „Românii au talent” impresionând juriul cu melodiile sale, pe care, spune Gigel, le-a învățat singur, după ureche, ascultându-le la radio. Deși nu a ajuns între primii trei finaliști, Gigel a primit un altfel de premiu din partea ProTV. El va juca în sezonul doi al serialului „Las Fierbinți”, alături de un alt concurent, Tudorel Popa. Acesta din urmă nu a ajuns în finală, pierzând locul trei la barajul semifinalei în favoarea lui Gigel Frone. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite