Gérard Depardieu nu-i place pe francezi. Vezi aici ce spune despre compatrioţii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Gérard Depardieu (63 de ani) şi-a criticat compatrioţii într-un interviu acordat unui post de televiziune elveţian, în care a spus că nu-i plac francezii.

Actorul francez a spus despre compatrioţii săi că sunt aroganţi şi încrezuţi. El a făcut această declaraţie cu ocazia unui interviu în care a vorbit despre următorul său film, un lungmetraj despre viaţa şi cariera fostului director al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, în care va deţine rolul principal, potrivit Mediafax.


„Nu este un personaj iubit. Cred că el este ca toţi francezii, e arogant. Oricum nu prea îmi plac francezii, mai ales cei ca el. Iar el este foarte francez: arogant şi încrezut. E un personaj de jucat. Voi juca acest rol, tocmai pentru că nu-mi place de el", a spus actorul despre Dominique Strauss-Kahn.
„Are felul acela al lui de a merge, cu o mână în buzunar. Cu toţii putem să avem gânduri murdare şi e de notorietate faptul că toţi aceşti oameni care deţin o putere uriaşă, bani, precum cei de la FMI sau magistraţii, pot fi astfel. Însă eu nu voi încerca să intru prea adânc în pielea lui Strauss-Kahn, întrucât nu am apreciat niciodată persoanele lipsite de demnitate", a mai spus starul francez.

Dominique Strauss-Kahn a fost acuzat de viol, dar a fost achitat în cele din urmă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite