George Michael, înconjurat de familie, la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Michael
George Michael

Familia cântăreţului George Michael (48 de ani), internat într-o clinică din Viena din cauza unei pneumonii severe, a sosit în capital Austriei pentru a-i fi aproape artistului, potrivit dailymail.co.uk.

Tatăl lui George Michael, Kyriacos Panayiotou (75 de ani) şi surorile artistului, Melanie (49 de ani) şi Yioda (53 de ani) au sosit la clinica din Viena. Partenerul lui George Michael, hairstilystul Fadi Fawaz (38 de ani), se află deja de câteva zile alături de artist.

Şi fostul partener al cântăreţului, dealerul de artă Kenny Goss, a sosit la Viena pentru a fi alături de George Michael în această perioadă dificilă. „Toată familia este alături de el. Sunt uniţi, iar George este un bărbat norocos", a declarat o sursă apropiată artistului.

Artistul britanic a fost internat săptămâna trecută la clinica AKH din Viena şi şi-a amânat toate concertele incluse în turneul său european „Symphonica".
Presa austriacă a publicat mai multe articole în care se afirmă că George Michael a dezvoltat o nouă maladie pulmonară - sindromul de detresă respiratorie acută, care împiedică oxigenul să ajungă în fluxul sangvin.
Din cauza plămânilor care nu funcţionează bine, inima trebuie să pompeze mai intens, pentru a trimite sângele în organism, iar acest fapt conduce la scăderea şanselor de supravieţuire.

Citiţi şi

George Michael, în stare critică

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite