George Clooney, regizor, scenarist şi actor în „The Monuments Men“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Clooney
George Clooney

Actorul american George Clooney va fi regizor, scenarist şi protagonist în filmul „The Monuments Men" care descrie curajul unui grup de experţi implicaţi în acţiunile de recuperare a operelor de artă furate de nazişti în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, potrivit mediafax.ro.

George Clooney va scrie scenariul alături de Grant Heslov, cu care a colaborat deja la „The Ides of March", „Noapte bună şi noroc"/ „Good Night and Good Luck" şi „Omul care se holba la capre"/ „The Men Who Stare at Goats". De asemenea, Clooney va şi regizor şi protagonist în noua peliculă.

Actorul american a achiziţionat deja drepturile de ecranizare a romanului „The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History", de Robert Edsel, care prezintă acţiunile şi eforturile depuse de guvernul american pentru a recupera operele de artă furate de nazişti în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. Potrivit presei americane, noul film va dispune de un buget mult mai mare, în comparaţie cu precedentele proiecte regizate de George Clooney.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite