Garbage şi Caro Emerald, la B’Estfest Summer Camp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garbage, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din lume, şi Caro Emerald vor concerta în cadrul festivalului B'Estfest Summer Camp, informează organizatorii evenimentului.

Garbage şi Caro Emerald sunt cele mai noi confirmări din cadrul noii ediţii a festivalului B'Estfest Summer Camp, care va avea loc între 6 şi 8 iulie, pe malul lacului Pasărea din localitatea Tunari.

Lor li se alătură Selah Sue - revelaţia soul/reggae a anului trecut, The Qemists - una dintre cele mai spectaculoase trupe de drum and bass,  Mala Vita - nume reprezentativ al curentului punk balcanic, Milow şi Andy C.

Meshuggah şi Obituary sunt cele mai recente confirmări pentru scena rock, după Kreator.

Biletele vor fi disponibile începând cu data de 1 februarie şi până pe 15 martie atât online pe www.myticket.ro cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, la preţ promoţional, respectiv 215 lei pentru cele 3 zile de festival, iar pentru cei care doresc acces în camping la preţul abonamentului se adaugă şi un voucher de 10 lei. După această dată abonamentele vor fi disponibile la preţ întreg, respectiv 265 de lei, la care se poate adauga voucherul de camping în valoare de 15 lei. În zilele evenimentului, acestea vor putea fi achiziţionate şi de la intrarea în spaţiul de festival, la preţul de 285 de lei, voucherul păstrându-şi aceeaşi valoare. După finalizarea programului pe zile, vor fi puse în vânzare şi biletele de o zi, la preţul de 125 de lei, respectiv 150 de lei la intrare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite