Gabriela Vrânceanu Firea îşi doreşte o fetiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele
Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele

Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele aşteaptă să li se nască pri­mul lor copil. Prezentatoarea TV a intrat deja în a patra lună de sarci­nă, iar viitorul tătic, mândru nevoie mare că dorinţa i s-a împlinit la un an de la căsătoria lor, a postat pe contul său de Facebook: „Da, Albinutza e însărcinată! Sunt foarte fericit! Nu mă gândeam că viaţa îmi va mai oferi astfel de surprize minunate!".

Gabriela a recunoscut că n-ar fi vrut să se afle atât de repede despre sarcina ei, dar ştia totodată că de presă nu poţi ascunde prea mult timp astfel de lucruri.

La fel s-a auzit şi de plecarea ei de la Antena 3, pe care vedeta n-o pune pe seama permutărilor din cadrul trustului Intact, ci pe cea a schimbării de ma­caz în carieră: trecerea de la show-ul politic la cel de divertisment.

Tu şi Florentin vă doreaţi de ceva timp să aveţi un copil. Ce ai simţit în momentul în care ai aflat că eşti însărcinată?

Gabi Firea: Am fost foarte bucuroasă şi recu­noscătoare că ni s-a îndeplinit dorinţa. Cred că e un dar divin. Credinţa în Dumnezeu ocupă un loc important în viaţa mea şi a lui Florin, iar faptul că o să avem un copil, deşi nu mai sun­tem foarte tineri, e pentru mine încă o dovadă că avem un înger păzitor permanent alături.

Citeşte interviul complet pe okmagazine.ro

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite