FOTO Cum au crescut liceenii din „Beverly Hills 90210“ şi ce au făcut ei după terminarea serialului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Personajele din serial: David şi Donna (jos), Kelly, Dylan, Brenda (mijloc), Steve, Andrea, Brandon (sus)
Personajele din serial: David şi Donna (jos), Kelly, Dylan, Brenda (mijloc), Steve, Andrea, Brandon (sus)

În anii '90, actorii din celebrul serial „Beverly Hills 90210" erau idolii adolescenţilor din întreaga lume. Ulterior, mulţi dintre ei nu au mai realizat nimic notabil în film sau televiziune şi chiar au dat greş în viaţa personală.

După ce serialul a ajuns la final (a rulat între 1990 şi 2000), niciunul dintre protagonişti nu a mai cunoscut succesul din perioada de glorie, când numele puştilor bogaţi şi populari din „Beverly Hills 90210" erau pe buzele tuturor. Ani la rând, Brandon şi Brenda, Kelly, Donna sau Dylan au influenţat adolescenţii din întreaga lume, dar pe măsură ce ei şi fanii lor au crescut, povestea a ajuns la final.

Cu siguranţă serialul stârneşte şi astăzi nostalgii printre admiratorii fideli, dar actorii au rămas cu „eticheta" Beverly Hills, iar publicul îi cunoaşte şi astăzi pentru aceste roluri şi nu pentru ceea ce au făcut ulterior.

Luke Perry

Click pe imagini pentru a vedea cum arată astăzi actorii din serial

Jennie Garth (Kelly Taylor, 39 de ani) este protagonista unui scandal recent şi recunoaşte că viaţa ei personală „a cam luat-o razna". Actriţa tocmai a anunţat că divorţează de soţul ei, actorul Peter Facinelli (cunoscut din seria „Twilight"), potrivit people.com, iar motivul ar fi că acesta nu i-a fost fidel în ultima vreme. Jennie Garth şi soţul său au împreună trei fiice. Acesta a fost al doilea mariaj al actriţei, care a mai fost căsătorită între 1994 şi 1996 cu Daniel Clark. În ceea ce priveşte cariera, interpreta blondei Kelly Taylor s-a mai remarcat în sitcomul „What I Like About You" şi la variant americană a emisiuneii „Dansez pentru tine".

Shannen Doherty (Brenda Walsh, 40 de ani) a avut o traiectorie sinuoasă , cu puncte culminante dar şi cu mari căderi. Actriţa a jucat într-un serial de succes, „Farmece", dar a fost rugată să plece după ce a avut un conflict cu una dintre colegele ei, Alyssa Milano. Shannen a ţinut primele pagini ale ziarelor cu scurtele ei marieje (cu Ashley Hamilton şi Rick Salomon - partenerul lui Paris Hilton's din înregistrarea XXX care a făcută celebră pe starleta americană). A avut propriul show TV, a participat şi ea la „Dansez pentru tine", a pozat în „Playboy" şi a fost condamnată pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. În octombrie 2011 s-a căsătorit pentru a treia oară.

Tori Spelling (Donna Martin, 38 de ani), fiica lui Aaron Spelling, creatorul serialului, are o prolifică viaţă de familie. Aflată şi ea la a doua căsnicie, Tori este mama a trei copii şi mărturiseşte că-l doreşte şi pe al patrulea. După „Beverly Hills 90210" actriţa a jucat în câteva producţii independente, a avut roluri mici în filme cu buget mare precum „Scream 2" şi „Scary Movie 2" şi a apărut în două reality-show-uri alături de soţul ei, actorul Dean McDermott.

Luke Perry (Dylan McKay, 45 de ani) a pus voci pentru diverse filme şi seriale animate şi chiar s-a jucat pe el însuşi într-un episod din „The Simpsons". Interpretul rebelului Dylan a mai apărut ca guest star în două seriale de comedie şi a avut şi câteva încercări în teatru. Şi el a avut un mariaj eşuat şi este tatăl a doi copii.

Jason Priestley (Brandon Walsh, 42 de ani) nu s-a rupt nici el de lumea filmului şi a mai jucat în câteva pelicule şi seriale TV. Actorul a trecut chiar în spatele camerelor de luat vederi şi a încercat şi postura de regizor. Pasionat de de cursele de maşini, a participat la câteva competiţii automobilistice şi a fost la un pas de moarte după ce a fost grav rănit într-un accident. Este căsătorit cu un make-up artist şi are o fată şi un băiat.

Brian Austin Green (David Silver, 38 de ani) a rămas industria cinematografică şi a mai avut apariţii în alte seriale celebre precum „Baywatch", „Melrose Place" şi „Neveste disperate". În ultima perioadă s-a remarcat datorită mariajului cu starul din „Transformers", Megan Fox. Green are un copil dintr-o relaţie anterioară.

Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman, 51 de ani) a părăsit distribuţia serialului „Beverly Hills 90210" în 1995 şi a devenit gazda unui talk-show tabloid care a durat un singur sezon. Ulterior, a participat la câteva reality-show-uri şi a pus voci pentru desene animate şi jocuri video.

Ian Ziering (Steve Sanders, 47 de ani) a jucat şi el în câteva sitcomuri şi soap-opera, dar şi în filme independente. Este căsătorit pentru a doua oară şi are o fetiţă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite