Fundaţia Amy Winehouse, inaugurată de ziua cântăreţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amy Winehouse
Amy Winehouse

Fundaţia Amy Winehouse, care are sediul în locuinţa din Londra a artistei, a fost inaugurată miercuri, în ziua în care cântăreaţa britanică ar fi împlinit vârsta de 28 de ani.

The Amy Winehouse Foundation va susţine acele organizaţii care îi ajută pe tinerii vulnerabili, inclusiv pe aceia care suferă de diverse maladii sau se confruntă cu dependenţa de alcool şi/ sau de droguri.
Părinţii cântăreţei, Mitch şi Janis Winehouse, speră că moştenirea lăsată de fiica lor va continua să existe prin intermediul acestei fundaţii.
„Vrem să dăm bani unor proiecte care vor însemna ceva. Ne consolează ideea că Amy ar fi mândră de acest proiect şi ştim că ea l-ar susţine imediat", a declarat Janis Winehouse.
Una dintre primele donaţii ce vor fi făcute de Fundaţia Amy Winehouse va include încasările aduse de comercializarea single-ului „Body & Soul", un duet înregistrat de Amy Winehouse şi Tony Bennet, ce a fost lansat miercuri.
Cântăreaţa britanică a fost descoperită decedată pe 23 iulie, în apartamentul ei din Londra. Artista ar fi împlinit vârsta de 28 de ani pe 14 septembrie.
Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Cele două discuri ale sale, „Frank" şi „Back to Black" - recompensat cu cinci premii Grammy - s-au vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite