Fotografii exclusive cu Marilyn Monroe scoase la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografii exclusive cu Marilyn Monroe scoase la licitaţie
Fotografii exclusive cu Marilyn Monroe scoase la licitaţie

O colecţie de peste 100 de fotografii cu Marilyn Monroe, ce nu au fost niciodată prezentate în public, va fi scoasă la licitaţie de casa Julien's Auctions, la Los Angeles, în zilele de 31 martie şi 1 aprilie. Potrivit patronului acestei case de licitaţii, Darren Julien, cumpărătorii fotografiilor vor achiziţiona în acelaşi timp şi drepturile exclusive asupra acestora, relateză Mediafax


Fotografiile provin din arhiva lui Allan „Whitey" Snyder, care a lucrat timp de 15 ani pentru actriţa americană în calitate de makeup artist. Una dintre fotografii îl prezintă pe Snyder în timp ce o machia pe Monroe, surprinsă într-o ţinută sumară, pe platourile de filmare unde a fost turnat lungmetrajul „Let's Make Love", în 1960.

O altă fotografie, realizată de Andre de Dienes în 1953, o prezintă pe Monroe într-un costum de baie alb, pe o plajă.


Printre obiectele ce vor fi scoase la vânzare se află şi un model Tiffany de agrafă de prins bani, din aur de 14 carate, reprezentând un cadou al actriţei americane pentru Synder, un set de şase slide-uri color cu vedeta americană, realizate de Synder în 1957, în timpul filmărilor pentru „The Prince and the Showgirl", dar şi o telegramă Western Union prin care Monroe îl anunţa pe makeup artist că a fost concediată de producătorii filmului „Something's Got to Give".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite