Fostul cumnat al lui Jennifer Hudson, condamnat la închisoare pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un juriu din Chicago l-a condamnat la închisoare pe viaţă pe William Balfour, fostul cumnat al lui Jennifer Hudson, după ce acesta a omorât trei membri ai familiei artistei în 2008.

Procurorii susţin că Balfour i-a împuşcat pe mama, fratele şi nepotul artistei după ce nevasta lui, sora artistei, a refuzat să se împace cu el.

Bărbatul a mai fost găsit vinovat de alte patru capete de acuzare, respectiv violarea domiciliului, posesia unui autoturism furat, răpire şi tâlhărie.

În momentul în care a auzit verdictul, Jennifer a izbucnit în plâns. Ea n-a lipsit nicio zi din timpul procesului şi chiar a fost prima să depună mărturie împotriva fostului ei cumnat, scrie CNN.

Avocaţii lui Balfour spun că vor face apel, deoarece consideră că anumite lucruri trebuie revăzute de un alt judecător.

Pledoariile de final au fost rostite miercuri, iar joi juriul s-a întrunit pentru a delibera. Câţiva juraţi nu erau extrem de convinşi, aşa că au cerut înregistrările telefonice ale lui Balfour pentru a se convinge că acesta era aproape de locul crimei în momentul în care au fost interceptate. Vineri, juriul a dat un verdict unanim.

Potrivit procurorului cazului, Balfour şi-a ameninţat soţia spunându-i: "Dacă mă părăseşti, te omor. O să-ţi omor familia mai întâi. Tu vei muri ultima".

Pe data de 24 octombrie 2008, mama lui Hudson, Darnell Donnerson și fratele său, Jason au fost găsiți împușcați mortal. La scurt timp, nepotul artistei în vârstă de şapte ani, Julian King, a fost dat dispărut în urma incidentului. Actrița a anunțat la acea vreme că va oferi o recompensă în valoare de 100.000 de dolari pentru orice informație care ar fi făcut posibilă găsirea nepotului său, dar câteva zile mai târziu a fost găsit și cadavrul acestuia.

Jennifer Hudson este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul ei din “Dreamgirls”. A jucat în pelicula “Sex and the City” şi este protagonistă în  “Viaţa secretă a albinelor”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite