Florin Călinescu devine "Tanti Florica". Actorul va interpreta un rol de travesti într-un nou serial de comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul va interpreta un rol de travesti în noul serial de la ProTV
Actorul va interpreta un rol de travesti în noul serial de la ProTV

Din 3 octombrie, Florin Călinescu revine pe micul ecran într-un nou serial de comedie ,"Tanti Florica", ce va fi difuzat la Pro TV.

Personajul pe care îl va interpreta este nimeni alta decât Tanti Florica, o femeie care a ştiut întotdeauna cum să depăşească greutăţile folosindu-se din plin de umorul care a consacrat-o şi pe care telespectatorii o vor cunoaşte în această toamnă.

Despre faptul că joacă un rol de travesti, Florin Călinescu spune că, „atunci când te faci actor, eşti pregătit să joci aproape orice şi că această ipostază e o comedie implicită. Faptul că interpretezi un rol de femeie te obligă din când în când să vezi lucrurile mai în profunzime şi să încerci să înţelegi mai bine sentimentele unei femei singure, care are o casă de întreţinut", a declarat Florin Călinescu.

Pentru a intra perfect în pielea personajului său, actorul a petrecut la machiaj, pentru fiecare episod, în medie, două ore, iar telespectatorii îl vor putea admira de-a lungul primului sezon în peste 30 de ţinute feminine.

Serialul, o adaptare a unuia dintre cele mai cunoscute show-uri din Marea Britanie şi Irlanda - „Mrs. Brown's Boys", îi oferă lui Florin Călinescu şansa de a-şi arăta o latură sensibilă, de vreme ce interpretează rolul unei mame iubitoare, văduvă, care, deşi adoră să afle tot ce mişcă în viaţa celor din jurul ei, îşi iubeşte mai presus decât orice copiii, iar familia reprezintă cel mai important lucru din lume.
Regizorul producţiei „Tanti Florica" este britanicul Ben Kellett, cel care regizează şi „Mrs. Brown's Boys".

Serialul va fi difuzat în fiecare miercuri pe PRO TV, începând din 3 octombrie.

A patra oară la Pro TV

Florin Călinescu nu a participat la lansarea Pro TV ca insider, el fiind cooptat mai târziu în echipă. A devenit simbolul postului de televiziune datorită succesului emisiunilor „Te uiţi şi câştigi" şi „Chestiunea Zilei", în cadrul cărora au apărut şi celebrele replici „Floriiiiin Călinescu" şi „Cu mânuţele astea două...".
Între 1996 şi 2000, Florin Călinescu a fost realizator la Pro TV, unde a cunoscut apogeul carierei cu emisiunea în prime time „Chestiunea Zilei". În 2001, moderatorul a părăsit postul Pro Tv pentru un altul aflat în plină restructurare, Tele 7abc, unde a fost numit director general. În perioada 2003-2004 a revenit la Pro TV cu „Procesul Etapei", după care a părăsit din nou Pro TV. S-a întors în ianuarie 2007. Odată cu apariţia în noul serial, Florin Călinescu punctează cea de-a patra revenire la postul care l-a lansat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite