Fiul lui Piţi: „De ce nu mai vine tata?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria Blochina (36 de ani), fosta amantă a lui Victor Piţurcă, este hotărâtă să pornească un război în instanţă împotriva selecţionerului naţionalei, pentru recunoaşterea copilului pe care îl are împreună cu acesta.

Vica a decis să facă acest pas după ce fiul ei în vârstă de 4 ani a început să simtă lipsa tatălui, pe care nu l-a mai văzut din august 2010. „Piţi este un om extraordinar, un om foarte bun, nu este ca la televizor", aşa l-a caracterizat Victoria Blochina pe selecţioner. Amanta lui Victor Piţurcă a avut cuvinte de laudă la adresa bărbatului Victor Piţurcă, despre care spune că a cucerit-o de prima dată când l-a văzut. „Nu m-a făcut niciodată să mă simt ca amanta lui, eu m-am simţit iubita lui. El era cel mai bun prieten al meu, nu am avut alţi prieteni. Am şi locuit o perioadă de timp împreună. Nu mi-a promis niciodată că va divorţa şi nu m-a deranjat că era şi cu soţia lui, pentru că l-am iubit enorm", a povestit fosta balerină la Kanal D.

„Îl iubesc şi îl respect pe Piţurcă"

Vica a povestit că Piţurcă a fost, timp de patru ani, un tată foarte bun pentru micuţul Idan Petru, numai că lucrurile s-au schimbat radical, iar acest lucru a determinat-o să-i ceară în instanţă recunoaşterea copilului. „Niciodată nu mi-a spus să renunţ la această sarcină. Mi-a spus doar: «Eu am deja copii, tu faci ce crezi». Nu a văzut copilul la maternitate din cauza presei.

A fost prezent însă în viaţa copilului în fiecare zi, până în august anul trecut, de când n-a mai dat niciun telefon. Avusesem o discuţie mai aprinsă cu privire la recunoaşterea copilului şi de atunci nu ne-a mai sunat. Eu am început acest proces după ce copilul meu a venit la mine şi m-a întrebat: «De ce nu mai vine tata la mine?». În clipa aceea am pus mâna pe telefon şi mi-am sunat avocatul. Mi s-a rupt sufletul, dar a trebuit să o fac. Îl iubesc şi îl respect mult pe Piţi, dar el este şi singurul om din viaţa mea care m-a făcut să plâng", a mai spus frumoasa lituaniancă. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite