Fiul lui Ozzy Osbourne, diagnosticat cu o boală gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiul lui Ozzy Osbourne, Jack Osbourne
Fiul lui Ozzy Osbourne, Jack Osbourne

Jack Osbourne, fiul celebrului Ozzy Osbourne, a fost diagnosticat cu scleroză multiplă. Tânărul în vârstă de 26 de ani a descoperit boala după ce a pierdut 60% din vederea ochiului drept.

Vestea a şocat întreaga familie și în special pe Jack, care tocmai a devenit tatăl unei fetiţe. Într-un interviu acordat revistei Hello acesta a mărturisit că a trecut prin tot felul de emoții după aflarea rezultatului, însă refuză să se lase învins fără luptă.

„În timp ce așteptam rezultatele finale deveneam din ce în ce mai nervos. Momentul a fost atât de prost. Tocmai ce am devenit tată, totul îmi mergea grozav, mă tot întrebam: «De ce acum?». Apoi am fost foarte trist vreo două zile, până când am realiyat că supărarea și furia nu mă vor ajuta cu nimic. Ele pot doar să agraveze situația“, a spus Jack Osbourne pentru revista Hello.

Logodnica acestuia, Lisa, care tocmai a născut acum două luni (fetița cuplului - Pearl), a mărturisit și ea că e greu, însă vor fi alături de Jack așa cum știu ei mai bine. „Jack va trebui să-și schimbe stilul de viață pentru a se însănătoși și pentru a se face bine, nu pentru a fi stresat“, a spus aceasta.

Scleroza multiplă este o afecţiune neurologică cronică, care afectează sistemul nervos central, în mod special creierul, măduva spinării şi nervii optici. Scleroza multiplă poate provoca dificultăţi în forţa şi controlul muscular, tulburări de vedere, de echilibru, ale sensibilităţii şi tulburări ale funcţiilor mentale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite