Filmul „Ghost Rider: Spirit of Vengeance“ se menţine în fruntea box office-ului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul SF „Ghost Rider: Demonul răzbunării/ Ghost Rider: Spirit of Vengeance", cu Nicolas Cage în rolul principal, se menţine în fruntea box office-ului românesc de weekend, cu încasări de 232.081 de lei şi 10.557 de spectatori, potrivit Asociaţiei Film România.

Acest thriller SF, care a fost filmat parţial în România, antrenează spectatorul într-o cursă nebunească de anulare a blestemului care planează asupra unui băiat, purtătorul unei profeţii, ce este urmărit de un bărbat misterios.
Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend s-a clasat premiera "Chronicle/ Cronici", care a avut încasări de 195.591 de lei şi 11.375 de spectatori. Filmul aduce în prim plan puterile paranormale şi toate lucrurile care i se pot întâmpla unui personaj care se trezeşte peste noapte cu asemenea puteri.
Pe locul al treilea în box office s-a clasat "Călătoria 2: Insula misterioasă", care a avut încasări de 181.913 lei şi 8.546 de spectatori. "Călătoria 2: Insula misterioasă" spune povestea descurcăreţului Sean, care are parte de o nouă aventură când porneşte în căutarea bunicului său, eşuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoţit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă, dar secretele acesteia şi creaturile imense care o locuiesc îi vor da mult de furcă în încercările de a-şi regăsi bunicul.
Pe poziţia a patra s-a situat "Bel Ami", care a avut încasări de 176.693 de lei şi 9.831 de spectatori. "Bel Ami" este povestea lui Georges Duroy (Robert Pattinson), care călătoreşte prin Parisul anilor 1890, de la mansarde pline cu gândaci până la locuinţe luxoase, folosindu-şi inteligenţa şi puterea de seducţie ca să treacă de la sărăcie la bogăţie, de la îmbrăţişarea unei prostituate la întâlniri pasionale cu femei bogate. Acţiunea se desfăşoară într-o lume unde politica şi mass-media se luptă pentru influenţă, unde sexul este puterea şi celebritatea este obsesia.
Pe locul al cincilea s-a clasat "Să fie război!/ This Means War", cu încasări de 167.400 de lei şi 9.211 spectatori. Chris Pine şi Tom Hardy sunt cei mai buni agenţi operativi ai CIA, care sunt şi parteneri inseparabili şi cei mai buni prieteni, până se îndrăgostesc de aceeaşi femeie (Reese Witherspoon). După ce, odată, au ajutat la dărâmarea unor întregi naţiuni inamice, acum îşi folosesc capacităţile incomparabile şi un întreg arsenal de gadgeturi de înaltă tehnologie împotriva celor mai mari inamici pe care i-au întâlnit vreodată - ei înşişi.
În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.660.053 de lei şi 142.344 de spectatori.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite