Fiica dispărută a lui Al Bano nu vrea să se întoarcă acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica lui Al Bano şi a Rominei Power, Ylenia Carrisi, descoperită anul trecut într-o mănăstire din Arizona, după circa 17 ani de la dispariţia sa, refuză să se întoarcă acasă, relatează Mediafax.

Ylenia  Carrisi, una dintre fiicele cântăreţului Al Bano cu fosta lui soţie Romina Power, a fost descoperită în iunie 2011 într-o mănăstire din Statele Unite ale Americii.

Informaţia a apărut iniţial în presa germană, iar cei doi artişti italieni au crezut că cineva se joacă cu ei. „O speculaţie ruşinoasă care nu conţine nici măcar un dram de adevăr", aşa a catalogat artistul informaţiile apărute în „Freizeit Reveu". Totuşi, cotidianul a publicat la acea vreme şi o fotografie a celei ce pretindeau că ar fi fiica familiei Carrissi.

Recent însă, potrivit presei italiene, autorităţile din New Orleans (SUA) au confirmat că femeia descoperită anul trecut este chiar Ylenia Carrisi, precizând însă că aceasta nu vrea să părăsească mănăstirea din Phoenix, Arizona, unde se află de mulţi ani.

Ipoteze: sinucidere sau răpire

Ylenia Carrisi, fiica cea mare a lui Al Bano şi a Rominei Power, are acum 41 de ani. La începutul anilor '90 ea a renunţat la cursurile pe care le urma la un colegiu de prestigiu din Londra (Marea Britanie) pentru a călători în jurul lumii. Ea şi-a început periplul în America de Sud, iar după câteva luni a ajuns în New Orleans, unde însă i s-a pierdut urma. În ianuarie 1994, când a fost văzută pentru ultima dată, Ylenia Carrisi avea doar 23 de ani.

După îndelungi căutări care nu au dus la niciun rezultat, s-a crezut iniţial că tânăra s-ar fi sinucis, aruncându-se de pe un pod în râul Mississippi. Cum însă cadavrul tinerei nu a fost găsit niciodată, Al Bano şi Romina nu au încetat să spere că fiica lor este încă în viaţă. O altă ipoteză vehiculată de-a lungul timpului a fost aceea că fata ar fi fost răpită de traficanţi de droguri.

În anul 2009, când Al Bano a vizitat România, a vorbit despre durerea unui părinte care-şi pierde copilul. În urmă cu trei ani, el declarase că a acceptat faptul că este foarte posibil ca fiica sa să nu mai fie în viaţă.

Albano Carrissi pe numele său adevărat, cântăreţ de muzică uşoară, şi soţia lui, cântăreaţa Romina Power, cunoscuţi pentru melodii precum „Felicita" şi „Tu Soltanto Tu", s-au căsătorit la 26 iulie 1970 şi au divorţat după 29 de ani de căsnicie, precizând că tocmai dispariţia fetei lor mai mari i-a în­străinat.

18 ani au trecut de la dispariţia fără urmă a fiicei cântăreţilor italieni Al Bano şi Romina Power.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite