Fetele de la Amadeus, invitate să-l susţină în campanie pe preşedintele Republicii Dominicane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celor patru fete din trupa Amadeus, Andreea, Alexandra, Cristina şi Patricia, li s-a propus să susţină o formaţiune politică, dar nu din România, ci din Republica Dominicană.

Fetele din trupa Amadeus au fost invitate să cânte în campania electorală din Republica Dominicană pentru alegerile prezidenţiale din 2012. Inedita solicitare a venit din partea staff-ul actualului preşedinte al ţării, care va candida pentru un nou mandat la alegerile din 20 mai. Andreea, Alexandra, Cristina şi Patricia au ajuns să fie remarcate de politicienii doiminicani cu ocazia evenimentului organizat de Guvernul României la Green Week Berlin 2012. Evenimentul a fost prezentat de Mihaela Rădulescu, iar reprezentaţia live a fetelor de la Amadeus a fost urmărită de peste 5.000 de oficiali din toată lumea. După cocktailul oferit de Ministrul german al Agriculturii, Ilse Aigner, în cadrul căruia Amadeus a susţinut un nou concert, reprezentanţii guvernului dominican le-au făcut fetelor propunerea de a susţine câteva concerte în ţara lor, în turneul electoral al preşedintelui. „Ne dorim foarte mult să onorăm invitaţia pentru concertele din Republica Dominicană. Deocamdată nu am confirmat pentru că avem în discuţie tot pentru luna mai un turneu în Orientul Mijlociu, în Bahrain, Dubai şi Abu Dhabi", a declarat Andreea Runceanu, una dintre membrele trupei Amadeus.
În prezent, Amadeus pregăteşte lansarea unui single în colaborare cu cântăreaţa Alexandra Crăescu, una dintre concurentele de la „Vocea României".

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite