Felicia Filip, Pepe, Andra şi Direcţia 5, în finala de la „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorii de la „Vocea României“: Horia Brenciu, Loredana, Smiley, Marius Moga
Antrenorii de la „Vocea României“: Horia Brenciu, Loredana, Smiley, Marius Moga

Show-ul „Vocea României" îşi va desemna marele câştigător în doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, când Pro TV va transmite finala concursului, de la ora 20.30.

În marea finală vor lupta Cristian Sanda (antrenat de Marius Moga), Dragoş Chircu (Loredana), Iuliana Puşchilă (Horia Brenciu) şi Ştefan Stan (Smiley).

Pentru ultima etapă a show-ului, concurenţii au pregătit mai multe moment special, astfel că fiecare dintre ei va face un duet cu un artist celebru. Cristian Sanda va cânta alături de Felicia Filip, Dragoş Chircu a pregătit o piesă alături de Pepe, Iuliana Puşchilă va cânta împreună cu Direcţia 5, iar Ştefan Stan va cânta în duet cu Andra. Cei patru finalişti au pregătit fiecare câte o piesă alături de antrenorii lor şi încă una pe care o vor interpreta singuri. Pe scena de la „Vocea României" vor urca şi concurenţii eliminaţi, care vor cânta împreună la începutul show-ului.

Marele câştigător va fi ales numai prin votul telespectatorilor. El va primi un cec de 100.000 de euro şi va lansa un album la Universal Music România. Ceilalţi trei finalişti vor beneficia şi ei de un single (piesă şi videoclip), lansate tot la Universal Music România.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite