Fata Bond este model

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berenice Marlohe şi Daniel Craig
Berenice Marlohe şi Daniel Craig

Noua fată Bond, actriţa franceză Berenice Marlohe, a fost prezentată jurnaliştilor ieri, într-o conFerinţă de presă prilejuită de prezentarea celei de-a 23 pelicule din seria cu celebrul spion britanic.

Berenice Marlohe este cunoscută publicului român dintr-o reclamă la Dacia Duster, în care tânăra actriţă se supără pentru că nu vrea să plătească atât de puţin pe maşină. Tânăra în vârstă de 21 de ani este model, a apărut în câteva seriale din Franţa, dar nu a jucat niciodată într-un film în limba engleză. În noul film din serie, care va avea titlul „Skyfall" şi care va fi lansat în octombrie 2012, ea va interpreta un personaj enigmatic, Severine, care va încerca să-l seducă pe James Bond (Daniel Craig).

Pelicula va fi regizată de Sam Mendez, iar din distribuţie vor mai face parte Ralph Fiennes şi Albert Finney. În rolul personajului negativ a fost confirmat Javier Bardem. Actriţa britanică Judi Dench va juca şi ea în această peliculă şi va interpretat tot personajul „M" (şeful lui James Bond), pe care l-a mai jucat în alte pelicule din serie.

Filmările vor avea loc Londra, Shanghai, Istanbul şi în Scoţia. Anul viitor se împlinesc 50 de ani de la lansarea primului film cu Agentul 007, „ Dr. No" (1962), care l-a avut în rolul principal pe Sean Connery.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite