Fanii Larei Fabian i-au cântat acesteia în stradă la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii i-au cantat Larei Fabian in fata hotelului
Fanii i-au cantat Larei Fabian in fata hotelului

Câţiva fani ai Larei Fabian au aşteptat-o pe aceasta în faţa hotelului unde este cazată în Capitala, iar când aceasta a ieşit, după conferinţa de presă pe care a susţinut-o sâmbătă, tinerii i-au cântat în cor „On t'aime, Lara", potrivit Mediafax.

Artista concertează în premieră în România, weekendul acesta, la Sala Palatului din Capitală, iar ieri a susţinut o conferinţă de presă la hotelul Howard Johnson din Capitală, unde este cazată.

După eveniment, ea a ieşit din hotel, fiind întâmpinată de un grup de circa 30 de tineri, care ţineau pancarte cu texte ca „Bienvenue en Roumanie" (Bine ai venit în România), „Nous t'aimons si fort" (Te iubim atât de mult), şi cântau în cor „On t'aime, Lara" (Te iubim, Lara).

Cântăreaţa s-a oprit să le adreseze câteva cuvinte, spre marea bucurie a acestor fani, care strigau întruna cât o iubesc. "Ne vedem la concert", le-a spus ea.

După ce cântăreaţa a urcat în maşină şi a plecat, tinerii au mai rămas în faţa hotelului cântând, inclusiv celebrul refren al piesei "Je t'aime".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite