Fanii și prietenii actriței Violeta Andrei: „Era o fată extraordinară!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădă (Violeta Andrei)
Mădă (Violeta Andrei)

Pe Facebook, pe pagina oficială a serialului „Nimeni nu-i perfect“, dar și pe adevarul.ro, prieteni și fani ai actriței în vârstă de doar 22 de ani își prezintă condoleanțele familiei Violetei Andrei.

Iată câteva dintre zecile de mesaje postate pe internet:

„Dumnezeu s-o ierte pe Violeta!Era o fata extraordinara si m-a socat mult vestea..."

Violeta Andrei FOTO: ProTV Magazin

„Imi pare rău de tot, mi-a fost o prietenă foarte dragă, care nu merita aceasta soartă.Păcat că un înger care a fost lăsat pe Pământ a trebuit să zboare către cer să ne părăsească".

„Dumnezeu s-o odihneasca pe Violeta (Mada)!"

„In seara aia s-a mers haotic, toti faceau slalom,toti vroiau sa depasesca ,din pacate s-a terminat prost pentru unii...eram in trafic, veneam de la Ploiesti...era praf masina...!!"

„Dumnezeu s-o odihneasca pe cea care-a trecut prematur la cele vesnice! Condoleante familiei indoliate!"

Violeta Andrei a jucat rolul adolescentei Mădă (foto jos dreapta) în serialul „Nimeni nu-i perfect", difuzat de Prima TV de luni până vineri.

Violeta Andrei

Accidentul în care a fost grav rănită a avut loc a avut loc pe DN 1, în localitatea Otopeni, lângă Capitală. Tânărul de 20 de ani care conducea maşina a pierdut controlul acesteia şi s-a răsturnat. Atât el, cât şi Violeta Andrei au fost aruncaţi prin parbriz în urma impactului.

Tânăra actriță împlinise 22 de ani cu două zile înainte de tragedie. Ea a murit ieri dimineață. Tânărul care se afla la volan este în continuare în stare gravă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite