Familia lui Whitney Houston joacă într-un serial TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Whitney Houston
Whitney Houston

Fiica şi mama cântăreţei Whitney Houston vor juca într-un serial de televiziune, pentru a depăşi momentul greu provocat de tragica dispariţie a artistei

Cele două vor apărea pe micile ecrane din America într-un serial ce prezintă eforturile depuse de membrii familiei Houston în încercarea lor de a depăşi acest moment dificil din vieţile lor, după dispariţia artistei, care a fost găsită moartă în cada camerei ei de hotel la începutul anului. Reprezentanţii televiziunii Lifetime au anunţat, vineri, că Bobbi Kristina Brown, fiica în vârstă de 19 ani a cântăreţei, mama acesteia, Cissy, fratele ei Gary şi cumnata ei Pat Houston vor apărea cu toţii în acest reality-show, care va fi difuzat pe micile ecrane în a doua jumătate a acestui an, informează Reuters, citată de Mediafax.

Emisiunea „The Houston Family Chronicles", realizată sub forma unui serial documentar, va prezenta eforturile depuse de Pat şi Gary Houston, „care se confruntă cu cea mai mare provocare din vieţile lor, aceea de a o sprijini pe Bobbi Kristina, într-o perioadă în care ea este nevoită să înfrunte lumea de una singură, fără ajutorul persoanei pe care se baza cel mai mult, mama ei", au precizat reprezentanţii televiziunii Lifetime.

„Tragica dispariţie a lui Whitney Houston a lăsat un gol în inimile multor oameni din lumea întreagă, dar mai ales în inimile membrilor familiei sale. În acest serial, mai multe generaţii din familia Houston vor dezvălui cu mult curaj aspecte din vieţile lor, pe măsură ce încearcă să se unească între ei, pentru a vindeca, pentru a iubi din nou şi pentru a evolua", a declarat Rob Sharenow, directorul de programe al Lifetime.

Bobbi Kristina este singurul copil al cântăreţei Whitney Houston cu fostul ei soţ Bobby Brown şi a fost spitalizată deja de două ori din cauza unor crize de anxietate, după ce mama ei a fost descoperită decedată în camera ei de hotel, în Beverly Hills, în luna februarie. De atunci, ea locuieşte cu Pat şi Gary Houston.

Reprezentanţii televiziunii Lifetime, ai cărei telespectatori provin în majoritate din rândul publicului feminin, au precizat că noul show va avea 10 episoade. Nu a fost anunţată data la care va fi difuzat primul episod.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite