FOTO VIDEO Madonna, cel mai tare „jucător“ din finala Super Bowl

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vârsta nu e decât un simplu număr pentru Madonna, care şi-a făcut marea revenire pe scena muzicală duminică, în pauza finalei Super Bowl, cu un recital spectaculos, potrivit dailymail.co.uk.

Cu câteva zile înainte de finală, cântăreaţa americană în vîrstă de 53 de ani a declarat într-o conferinţă de presă că are emoţii, dar că trebuie să facă „cel mai mare show în timpul celui mai mare show din lume". Şi a reuşit.

Click aici pentru galerie foto

image
image
image

Madonna şi-a făcut intrarea în stil mare: în chip de regina Cleopatra, într-un car alegoric, tras de zeci de soldaţi romani. Artista a cântat hituri mai vechi, precum „Vogue", „Like A Pyarer" şi „Music", dar şi cea mai nouă piesă, lansată săptămâna trecută, „Give Me All Your Luvin'". Show-ul artistei a fost completat de numere coregrafice spectaculoase, dar şi de duete cu artişti ca Cee Lo Green (membru al trupei Gnars Barkley), rapperiţele MIA şi Nicki Minaj, trupa LMFAO. Artista a purtat o pereche de cizme peste genunchi şi o rochie neagră, scurtă, marca Givenchy.

Citiţi şi

Un nou incident la Super Bowl

Reacţiile vedetelor nu s-au lăsat aşteptate, mai multe celebrităţi comentând pe internet show-ul Madonnei. „A trecut jumătate din meci, iar cel mai tare «jucător» este Madonna", a comentat actorul Alec Baldwin. „Madonna a «ucis» finala, show-ul ei este atât de fresh!", a scris rapperul Snoop Dogg. „Madonna s-a întors. Ea e regina, e senzaţională", a scris Sharon Osbourne pe contul ei de Twitter.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite