FOTO VIDEO Cum şi-a început cariera actuala iubită a lui George Clooney

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Clooney nu a avut niciodată gusturi proaste când a venit vorba de iubitele sale, însă actuala „achiziţie" le întrece pe toate. Dincolo de eleganţă şi feminitate, frumoasa actriţă ascunde detalii picante.

Pe lângă cariera de model şi cea de actriţă, Stacy Keibler (32 de ani), actuala iubită a celui mai râvnit burlac de la Hollywood, are şi o parte războinică pe care nu şi-a ascuns-o niciodată. Ea este o fostă luptătoare de wrestling.

Keibler şi-a început cariera în ringul de wrestling nu ca animatoare care prezenta rundele, ci ca luptătoare în „World Wrestling Entertainment“. Ea şi-a câştigat în ring renumele de „Super Stacy“ datorită picioarelor ei lungi de 1 metru şi 6 cm. Aceleaşi picioare au dus-o pe frumoasa blondă şi în semifinala concursului „Dancing with the Stars„ (varianta „Dansez pentru tine“ a americanilor), unde s-a clasat pe locul 3.

image

Dupa ce a ajuns în vizorul presei, Stacy a primit şi câteva roluri în diverse seriale ca „How I Met Your Mother", „Psych" sau „Chuck". Tot aşa i-a atras atenţia şi lui Clooney.

Cei doi sunt împreună din august anul trecut. Relaţia s-a înfiripat la doar câteva luni după ce George s-a despărţit de fosta lui iubita, Elisabetta Canalis, pe motiv că ea îşi dorea să se căsătorie şi copii, iar el nu.

Video Stacy Keibler vs. Molly Holly

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite