FOTO Spectacol în premieră în România: primul concert într-un metrou în mişcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ProFM şi-a sărbătorit aniversarea de 19 ani, ieri seară, cu un super show „Legalize Joy - Voltaj" live şi 500 de ascultători într-un metrou în mişcare.

La ora 21:30 trenul distracţiei, încărcat cu aparatura tehnică, trupa Voltaj, echipa ProFM şi nu mai puţin de 500 de ascultători a plecat pe ruta Berceni - Pipera - Berceni oferind atât pasagerilor dinăuntru cât şi celor aflaţi în diverse staţii o premieră pentru România: un super concert „ProFM Show la Metrou - Voltaj live" susţinut de MTV.

„Suntem foarte onoraţi şi încântaţi că ProFM s-a gândit la noi când a născocit această idee. A fost cu siguranţă ceva inedit cu care nu cred să ne mai întâlnim prea curând şi ne-am simţit minunat", a declarat Calin Goia, care alături de colegii săi a cântat nu mai puţin de 20 de piese. Printre ele s-au numărat „Iarna", „Asta-i viaţa", „Vara trecută", „Şi ce", „Albinuţa", „Crede", „30 de grade", „Noapte bună", „N-ajunge", „Hai sus", „Tu", „De mâine", „I wanna be free", „Dă vina pe... Voltaj", încheind cu piesa „20 de ani", care era deja scandată de către fanii Voltaj în trenul de metrou, unde nimeni nu a stat jos.

image

Click aici pentru FOTOGALERIE

MC-ul evenimentului a fost George Vintilă. „Ascultătorii au venit în număr foarte mare, chiar mai mare decât ne aşteptam şi din păcate nu au avut toţi loc în metrou. Promitem că la următorul eveniment încercăm să facem rost de un vagon şi mai lung. Mulţumim Voltaj - şi ei ne-au făcut o surpriză, modificând primele versuri ale piesei de început pe care le-au înlocuit cu un text legat de ProFM ", a spus acesta la finalul concertului.

Dj-ul ProFM, Nono Semen spune că din experienţa lui „e cel mai dement concert la care am fost! Şi evident cel mai lung. Nu ca durată, ci ca aşezare a publicului: pe toată lungimea unui tren de metrou care, culmea, s-a aflat în mişcare pe toată durata prestaţiei fantastice a trupei Voltaj. Atmosfera a fost atât de încinsă încât, la un moment dat, toată lumea a început să sară, iar trenul se legăna ca o barcă! Cred că a fost cel mai aglomerat tren de metrou de la înfiinţarea sa şi cea mai lungă deplasare fără să se deschidă uşile: o oră! Absolut fabulos!".

Printre cei care s-au aflat la concert a fost şi Cătălin Scărlătescu, unul dintre juraţii din emisiunea „MasterChef". El a declarat la final că „a fost frumos, nu am mai fost la un asemenea concert până acum".

Primii 500 de ascultători care au ajuns în staţia Berceni (mulţi fiind prezenţi în zonă cu câte două, chiar trei ore înainte) au primit cartele realizate special de ProFM, pe baza cărora au avut acces în metroul pregătit pentru eveniment încă de la ora 11:00. Surpriza serii a fost în staţia Pipera, unde trenul a oprit, urmând să se întoarcă în Berceni. Întregul vagon de metrou cu o lungime de 120 de metri a fost traversat de conductorul său, pentru a schimba cabinele, în aplauzele tuturor celor prezenţi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite