FOTO Premieră la „Dansez pentru tine“: toate cele patru echipe rămase în concurs au intrat la duel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele patru perechi dueliste
Cele patru perechi dueliste

Vineri seara, la „Dansez pentru tine", toate cele patru echipe rămase în concurs au ajuns la duel, înregistrându-se astfel o premieră în istoria emisiunii.

Aylin Cadîr şi Ovidiu au obţinut cel mai mic punctaj al serii, în timp ce restul perechilor, Pepe şi Andreea, Catrinel Trifu şi Ionuţ şi Jojo şi Ionuţ s-au clasat la egalitate, cu acelaşi punctaj.

Seara de vineri a adus o explozie de dansuri punctate de juriu cu nota 10, iar Pepe a impresionat încă o dată juriul şi publicul. Pepe a oferit un spectacol adevărat atât la stilul Bollywood, unde a combinat paşi din dansurile lui Michael Jackson cu ritmuri indiene, cât şi la dansul la bară, cu care i-a uimit pe toţi.

Click aici pentru imagini

Un moment foarte emoţionant a venit chiar la miezul nopţii, când întreaga sală, concurenţi, juriu şi public, i-a cântat „La mulţi ani" lui Catrinel, care a împlinit 35 de ani. După o astfel de încurajare, vedeta s-a dezlănţuit la dansul serii, Bollywood. La final, Catrinel aproape că a rămas dezbrăcată şi a oferit publicului un bonus: de la Bollywood a trecut la dans la bară. Catrinel şi Ionuţ, partenerul său de dans, au fost recompensaţi cu 10 pe linie.

Seara nu a fost atât de norocoasă pentru Daniel Niţoiu şi Alexandra, care, în urma voturilor publicului, au părăsit concursul „Dansez pentru tine".

Postul Pro TV a fost lider de audienţă vineri seara pe publicul din mediul urban, timp de aproape cinci ore (20.30-24.54), cu 6,8 puncte de rating şi 19,7 % cotă de piaţă, fiind urmărit, în medie, pe minut, de 794.000 de persoane.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite