FOTO Imagini inedite cu Sharon Stone şi Andy Garcia la filmările pentru pelicula „What about Love”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sharon Stone, într-una dintre pauzele de la filmări
Sharon Stone, într-una dintre pauzele de la filmări

De miercuri, celebrii actori americani Sharon Stone şi Andy Garcia au început filmările pentru pelicula „What about Love", ce au loc la studourile Castel Film, de la Izvorani, lângă Snagov. Cele două vedete de la Hollywood îşi petrec cea mai mare parte a timpul la filmări. În ciuda eforturilor lor de a se feri cât mai mult de ochii presei, cele două staruri de la Hollywood au fost totuşi fotografiate de paparazzi.

În prima zi de filmări, cei doi actori au fost surprinşi relaxându-se. În scurtele pauze din timpul filmărilor, Sharon Stone şi-a astâmpărat foamea şi s-a delectat cu un pahar de vin roşu. Vedeta părea total absentă, în ciuda faptului că în jurul ei era un adevărat iureş, iar un stilist în retuşa coafura şi machiajul.



Frumoasa actriţă a venit la filmări fie însoţită de mai tânărul său iubit, Martin Mica, cu care a făcut şi o plimbare pe malul lacului Snagov într-una dintre pauzele de la filmări, fie alături de copii, de care e nedezlipită.


image
Sharon Stone şi Andy Garcia, la filmările pentru pelicula "What about Love"

Dacă în prima zi a mâncat cu Sharon, în a doua zi de filmări, Andy Garcia a stat personal la coadă alături de figuranţi şi luminişti pentru a lua masa. Deşi s-a filmat în cadrul Hotelului Marriott din Capitală, actorul a ieşit în parcare pentru a-şi lua porţia de cartofi prăjiţi şi friptură, deoarece acolo era amenajat cateringul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite