FOTOGALERIE Luca Călinescu, înmormântat alături de mama sa. Florin Călinescu: „Nu înţeleg. Nu înţeleg de ce“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luca Călinescu a fost înmormântat la Cimitirul Cernica
Luca Călinescu a fost înmormântat la Cimitirul Cernica

Luca Călinescu, fiul lui Florin Călinescu, a fost înmormântat în cursul zilei de azi, la Cimitirul Cernica. Luca a fost înmormântat la Cernica, alături de mama sa, care a murit la doar 47 de ani, răpusă de cancer.

Rudele şi apropiaţii au venit la înmormântare în tricouri negre pe care era imprimat chipul lui Luca. Loredana Groza, care a fost cununată de Florin Călinescu şi soţia acestuia, a fost şi ea prezentă la înmormântare. Ionel Ganea şi Maya Morgenstern au venit şi ei pentru a-l conduce pe Luca pe ultimul drum.

Accesul în Cimitirul Cernica a fost interzis persoanelor străine, doar rudele şi apropiaţii au avut voie să intre în cimitir. Fratele lui Luca, Petru, a stat neîncetat alături de tatăl său. Tânărul de 26 de ani nu şi-a uitat însă nici prietenii care i-au fost aproape pe site-urile de socializare. Şi marţi, şi miercuri, el a găsit cuvinte de mulţumire pentru toţi cei care le-au transmis condoleanţe.

"Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere. Este impresionant câţi prieteni care au ţinut la el a avut Luca în toată lumea. Chiar dacă el nu este aici cu noi, sunt sigur că va vedea toate mesajele. Toate aceste încurajări şi mesaje îmi dau putere. Vă iubesc pe toţi", a scris Petru pe pagina sa de Facebook.

Luca s-a spânzurat duminică seara, în camera sa de hotel de la Praga, unde lucra la primul său proiect cinematografic, un scurtmetraj. El a fost găsit luni dimineaţă de colegii de filmare. Tânărul a fost pe deplin conştient de gestul fatal. Medicii legişti cehi au făcut autopsia, iar primele rezultate au arătat că nu au existat urme de alcool sau stupefiante.

Luca Călinescu a fost înmormântat la Cimitirul Cernica

Nu se ştie exact ce l-a îndemnat pe Luca să-şi ia viaţa. Părintele său, fratele mai mare, Petru, prietenii şi apropiaţii tânărului au fost consternaţi la aflarea veştii. „De când a fost anunţat de tragedie, Florin Călinescu nu mai e om. Stă în grădină, pe o bancă, şi repetă întruna «Nu înţeleg. Nu înţeleg de ce»", au mărturisit prietenii actorului.

Depresia, cauzată de un medicament

Potrivit ziarului Ring, Luca urma un tratament antiacneic, iar medicamentul pe care îl administra ar avea efecte secundare severe, printre care depresia şi alte tulburări ale sistemului nervos central.
Colegii lui Luca spun că tânărul era obsedat de subiecte triste. El a realizat şi două scurtmetraje ale căror titluri sugerează asta: Răscrucea şi Spirite rele.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite