Emoţii la cote maxime, la „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Moga, Loredana, Smiley şi Horia Brenciu
Marius Moga, Loredana, Smiley şi Horia Brenciu

A doua etapă a confruntărilor de marţi seară de la „Vocea României" a adus din nou în faţa juriului, format din Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, voci extraordinare.

Emisiunea a fost deschisă de una dintre echipele lui Marius Moga: Aldo Blaga şi Andrei Ciobanu, care au cântat piesa „I Want It That Way", a trupei Backstreet Boys. „Au făcut piesa mai bună decât era" a fost de părere antrenorul lor, Marius Moga. Şi Smiley a apreciat momentul: „N-aveţi niciunul dintre voi cum să vă opriţi aici. Sunt atâtea fete care vă plac atunci când cântaţi, încât trebuie să faceţi ceva în continuare". În final, Marius a decis să meargă mai departe cu Aldo Blaga.

O altă echipă antrenată de Marius Moga a fost cea formată din Loredana Cavasdan şi Teodora Moroşanu. Cele două fete s-au transformat în staruri rock şi au cântat piesa „So what" a lui Pink. Alegerea a fost dificilă, dar Loredana a fost cea care a trecut în etapa urmatoare pentru ca „a avut o sclipire in plus", a explicat Moga.

Un alt duet care a făcut furori pe scena de la „Vocea României" a fost cel alcătuit din Oana Radu şi Andreea Crepcia, care au cântat piesa „Halo" a lui Beyonce. Deşi amândouă au fost foarte bune, Moga a ales-o pe Oana Radu, promiţându-i Andreei Crepcia că îi va compune o piesă, care va intra pe radiourile româneşti până de Crăciun.

Şi Loredana a avut o seară plină de emoţie, după ce a fost nevoită să aleagă între mai multe voci extraordinare. O primă echipă, intrată în competiţie, a fost cea alcăuită din Iulian Canaf şi Andrei Ion, care au interpretat piesa „Sailing" a lui Rod Steward. Deşi amândoi au fost categorisiţi ca „geniali", Lorenda l-a ales pe Iulian Canaf.

După Loredana a venit rândul lui Smiley să aleagă. Primul său duet, format din Maximilian Muntean şi Marian Vasilescu a cucerit imediat publicul cu melodia „Hey Jude", a celor de la Beatles. Smiley a votat pentru Maximilian Muntean, în cele din urmă.

Surpriza celei de-a doua ediţii a venit din echipa lui Smiley, singurul antrenor care s-a prezentat în competiţie cu un trio. Acest lucru s-a întâmplat după ce una dintre concurentele sale a renunţat la competiţie. Trioul a fost alcăuit din Marcel Lovin, Anthony Icuagu şi Gabriel Tran. Ei au cântat piesa „So Sick", interpretată de Ne-Yo. Smiley a fost ferm în decizia lui finală şi a mers mai departe alături de Marcel Lovin şi Anthony Icuagu.

Horia Brenciu s-a prezentat în concurs împreună cu duetul format din Beatrice Vladan şi Daniel Dragomir. Deşi uşor stângaci la început pentru că nu reuşeau să înveţe piesa, cei doi au făcut în cele din urmă un super show pe piesa „It takes two", cântată de Tina Turner şi Rod Stewart.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite