Elvis Costello, în premieră la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzicianul britanic Elvis Costello (57 de ani) va urca mâine, 3 noiembrie, de la ora 20.00, pentru prima oară pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.

Spectacolul face parte din turneul mondial „All These Strangers", pe care cântăreţul îl susţine în această perioadă în mai multe oraşe europene, printre care Atena, Berlin, Amsterdam, Oslo şi Bruxelles.
Artistul a devenit cunoscut pe scena muzicală internaţională imediat după ce şi-a început cariera, în 1977, odată cu lansarea albumului „My Aim Is True". Au urmat apoi peste 30 de albume de studio şi colaborări cu nume importante din industria de gen: Sir Paul McCartney, trupa The Police, Tony Bennett şi Kid Rock.

În topul celor mai importanţi artişti ai tuturor timpurilor

Printre melodiile pe care le-a lansat şi au devenit hituri se numără „She" sau „I Want You". Piesa „She" a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „Nothing Hill" (1999), ai cărui protagonişti au fost Julia Roberts şi Hugh Grant. Artistul a fost recompensat pentru întreaga sa carieră, fiind inclus în topul celor mai importanţi artişti ai tuturor timpurilor de către revista Rolling Stone.


Accesul în sala de spectacol se va face începând cu ora 19.00. Biletele pentru concert pot fi cumpărate la mai multe categorii preţuri, 70, 95, 145, 300 şi 350 de lei, din reţeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line de pe www.eventim.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite