Elisabetta Canalis despre fostul iubit, George Clooney: „ Între noi a fost mai mult o relaţie tată-fiică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elisabetta Canalis şi George Clooney, pe vremea când formau un cuplu
Elisabetta Canalis şi George Clooney, pe vremea când formau un cuplu

Modelul şi prezentatoarea TV italiană Elisabetta Canalis (33 de ani), fosta iubită a actorului George Clooney (50 de ani), spune că a avut o relaţie de genul „tată-fiică" cu starul american, potrivit People.com.

Vedeta italiană face aceste mărturisiri surprinzătoare despre relaţia ei în cartea „Questo Amore" (Această iubire - n.r.), scrisă de jurnalistul italian Bruno Vespa. Canalis şi Clooney au fost împreună doi ani şi s-au despărţit în iunie 2011.

Modelul italian are însă numai cuvinte frumoase depre fostul iubit şi spune că acesta a fost persoana care i-a „apreciat cel mai mult latura feminină".

„A fost special pentru mine, o persoană foarte importantă, a fost ca un tată. Între noi a fost mai mult o relaţie tată-fiică. Am realizat acest lucru abia acum", a spus Elisabetta Canalis.

Ea a negat faptul că despărţirea s-a produs din cauza binecunoscutei aversiuni faţă de mariaj a lui Clooney.

„Eu şi George n-am discutat niciodată despre căsătorie sau copii. Relaţia nu s-a sfârşit din acest motiv. George e un domn chiar şi în viaţa privată. M-am simţit foarte respectată atât ca femie, cât şi ca iubită", a mai spus ea.

În prezent, Canalis nu este implicată într-o altă relaţie, în timp ce George Clooney are o nouă iubită: actriţa americană Stacy Keibler (32 de ani).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite