Eliminare dramatică la “MasterChef”: Sidia Sissoko a părăsit competiţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După câteva probe de foc, Sidia Sissoko, unul dintre cei mai simpatizaţi şi iubiţi concurenţi de la "MasterChef" a părăsit marţi seara competiţia.

Competiţia devine tot mai acerbă la "MasterChef", iar rândurile concurenţilor se subtiază de la săptămână la săptămână.Proba care a deschis competiţia de marţi, 8 mai, a fost una pe cât de dulce, pe atât de grea.

La "Cutia Misterelor", concurenţii au avut de pregătit un desert doar cu ingredinetele aflate în cutie. Chiar dacă au fost surprinşi de multitudinea produselor aflate în cutia misterelor, mulţi dintre ei au intrat în panică înainte de a se hotărâ ce vor să pregătească. Cea mai dulce probă s-a dovedit a fi una cu probleme pentru majoritatea concurenţilor care, fie nu au terminat la timp, fie au ratat pentru prima oară un desert care le-a ieşit întotdeauna acasă, fie nu au reuşit să exceleze la capitolul aspect.

Aproape toţi concurenţii şi-au numit produsele "rateuri", "dezastru lichid". Bogdan Lupoiu a ţinut de la început să precizeze că specialitatea lui sunt dulciurile, însă nu la făcut, ci la mâncat. Sidia Sissoko a ratat crème brulle-ul pe care acasă îl face şi cu ochii închişi, iar Liliana a pregătit un tort de clătite fără să ştie ca Chef Scărlatescu le detestă. Dezamăgirea chefilor a fost una cu atât mai mare cu cât cea mai mare parte a concurenţilor a ales să facă brioşe, iar pe multi dintre ei expirarea celor 60 de minute în care să pregatească un produs de patiserie sau cofetarie i-a prins cu preparatele la cuptor sau farfuriile nefinisate.

Cele mai nereuşite 3 farfurii, dintre multele nereuşite, cum a ţinut juriul să specifice, au fost alese cele ale lui: Bogdan Lupoiu, criticat că nu deţine baza produselor de acest fel, a Simonei, care deşi a reuşit să iasă din standard, a venit cu un sufleu nereuşit şi cea a lui Mehrzad care a fost foarte dezorganizat. Nici Andreea şi Sissoko nu au scăpat de mustrarea juriului, dar au scăpat totuşi de nominalizarea la cele mai nereuşite farfurii.

După desert, concurenţii au fost nevoiţi să gătească iepure

Cei care nu au convins la proba de preparare a iepurelui au fost evaluaţi la testul de recunoaştere a ingredientelor, o probă cu multe răsturnări de situaţie de la un minut la altul. De această dată, concurenţii au trebuit să identifice cât mai multe tipuri de peşte din sortimentele expuse. Chiar dacă Iris a fost la început în pericol de eliminare, reuşind să ghicească doar cinci sortimente de peşti şi crustacee, cei care au rămas să ducă lupta finală au fost Sidia Sissoko şi Petru Buiuca. Pentru departajare, ei au fost puşi să facă un preparat din peşte sau fructe de mare în doar 30 de minute. Deşi Sissoko a alergat de colo-colo, a transpirat şi si-a dat silinţa să facă un preparat care să-l păstreze în concurs şi, deşi a fost susţinut în permanenţă de colegii săi de pe margine, cel care a reuşit să rămână în competiţie a fost Petru Buiuca.

Chiar dacă s-a întristat că trebuie să părăsească competiţia şi să se despartă de prietenii şi colegii săi de la "MasterChef", Sidia Sissoko s-a arătat mândru să fie într-o asemenea companie, mândru să fie îndrumat de cei 3 Chefi şi mândru că a reuşit să reziste atât de mult în compeţie.Săptămâna viitoare, concurenţii rămaşi în competiţia MasterChef vor avea posibilitatea să gătească pentru clienţi adevaraţi, într-un restaurant real.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite