Elena Udrea, în presa din Argentina: „Cea mai sexy din Europa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

După ce a trezit interesul tabloidelor britanice cu pictorialul sexy din revista „Tabu", Elena Udrea a făcut valuri şi în presa argentiniană. Postul Todo Noticias publică un articol cu titlul „Udrea, cea mai sexy din Europa".

Potrivit Todo Noticias, „Ministrul Turismului vrea să câştige (alegerile - n.r.), drept urmare a pozat în toată splendoarea ei".

„În plină campanie, a apărut pe coperta unei reviste, îmbrăcată într-o rochie din piele neagră. Fotografia face parte dintr-un pictorial relizat de revista «Tabu», în care Ministrul român al Turismului, în vârstă de 37 de ani, pozează în ipostaze asemănătoare unor mari personalităţi din lume: Cleopatra, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher, Eva Perón şi Madonna", se arată pe site-ul tn.com.ar.

Ieri, tabloidul britanic „Daily Mail", făcea câteva comentarii ironice la adresa Elenei Udrea, într-un articol intitulat „Este şi acesta un mod de a câştiga alegerile! Un ministru român, într-o rochie din latex pentru coperta unei reviste".

„Păcat că nu este atât de doritoare să ne arate politicile ei, aşa cum este să îşi arate corpul. Este un politician talentat, dar trucurile de acest gen nu o ajută, nici pe ea, nici pe altele", potrivit dailymail.co.uk.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite