Elena Gheorghe se căsătoreşte. Cântăreaţa va avea şapte domnişoare de onoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Gheorghe vine la Balul Bobocilor de la Cuza
Elena Gheorghe vine la Balul Bobocilor de la Cuza

Elena Gheorghe, 27 de ani, se pregăteşte intens pentru nuntă. Cântăreaţa şi trombonistul Cornel Ene, 31 de ani, se vor căsători pe 8 iulie. Cei doi au spus deja „Da", anul trecut, în faţa ofiţerului stării civile. Deşi este o vedetă discretă, Elena vrea o nuntă mare şi face tot posibilul ca totul să iasă perfect.

Pregătirile pentru fericitul eveniment sunt aproape gata. Verighetele sunt cumpărate, meniul de la restaurant stabilit, localul aranjat, iar cele şapte domnişoare de onoare urmează să intre în posesia rochiilor.

Artista a declarat că va avea o nuntă mixtă, în care tradiţiile româneşti se vor îmbina cu cele macedonene, fiind un adevărat spectacol pentru toţi cei invitaţi. "Va fi o nuntă tradiţională, în care vom încerca să îmbinăm toate obiceiurile.Vom avea un meniu tradiţional, din care nu vor lipsi sărmăluţele, friptura şi, mai ales, mieii la proţap, specifici nunţilor de macedoneni", a povestit ea.

Cântăreaţa va purta două rochii de mireasă, iar Cornel şi-a luat, de asemenea, două costume. Cele două vestimentaţii ale miresei vor costa 3.000 de euro fiecare. Elena a mărturisit că una dintre ele va fi "de prinţesă", genul de rochie pe care o porţi o singură dată-n viaţă.

"Rochia pe care o voi purta la biserică va fi de basm, cu pene foarte fine şi pietre preţioase, creată de unul dintre designerii mei preferaţi, Manuel Mota. Rochia de la petrecere va fi creată special pentru mine de fetele de la Atelierul Ersa. Corsajul este cusut manual cu pietre Swarovski şi dantelă franţuzească, iar partea de jos va fi detaşabilă tocmai pentru a pune în evidenţă dansul mirilor, care va fi de fapt un colaj de mai multe stiluri", a declarat artista.

Pentru că are foarte multe prietene, cântăreaţa a stabilit ca şapte dintre ele să îi fie şi domnişoare de onoare. Vestimentaţiile fetelor vor costa între 500 şi 1.000 euro şi vor fi din mătase naturală de culoare mov, cumpărată special de creatoarea Ana Radu din Dubai.

Petrecerea va avea loc la restaurantul Ambasad'Or, unde sunt aşteptaţi aproximativ 600 de invitaţi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite