Elena Gheorghe a cucerit Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Gheorghe alături de fanii din Germania
Elena Gheorghe alături de fanii din Germania

Elena Gheorghe are o vară plină de proiecte muzicale! Artista s-a întors de curând din Germania, unde a filmat un clip special pentru postul de televiziune Pro7.

Piesa „Hot Girls" a fost aleasă de cei de la Sony Music Germania, convinşi de potenţialul ei de a deveni hit, iar conducerea canalului german a ţinut să îl folosească în campania lor de vară. Anii trecuţi, în acest proiect au fost implicaţi artişti internaţionali cum sunt Katy Perry ţi Lenny Kravitz.

„Mă bucur foarte mult că «Hot girls» a fost aleasă pentru această campanie. Am filmat deja un clip special, la Munchen. Filmarea a durat în jur de 12 ore şi totul s-a desfăşurat cu o precizie nemţească! Este un clip în care am filmat alături de cele mai importante vedete de la Pro7, un clip care te duce cu gândul la soare, la mare, la vacanţă", a declarat Elena.

Pentru acest videoclip a existat şi o coregrafie specială. „E vorba de câţiva paşi simpli, uşor de reţinut, pe care oricine să îi poată dansa în această vară", a mai adăugat artista.

Proiectele Elenei din această vară sunt abia la început. Aceasta spune că are pregătite o mulţime de surprize atât pentru publicul din ţară, cât şi pentru fanii ei din străinătate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite