Elena Gheorghe: „Sunt o graviduţă cool“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Gheorghe
Elena Gheorghe

Elena Gheorghe, însărcinată în luna a şasea, a mărturisit că este o „graviduţă cool" şi că are doar patru kilograme în plus faţă de greutatea iniţială, potrivit celui mai recent număr al revistei „Ce se întamplă, doctore?".

Cântăreaţa, care a realizat şi un pictorial sexy, a declarat totodată că nu şi-a schimbat garderoba de când a aflat că va avea un bebeluş. „Sunt o graviduţă cool, ma îmbrac rock, jeans scurt, tocuri, geacă de piele sau rochiţe scurte. Nu mi-am schimbat prea mult stilul vestimentar. Pe scenă aleg tot ţinute sexy şi feminine, adaptate la noile forme", a spus ea.

Elena Gheorghe a mai declarat că nu a planificat această sarcină. „Nu am programat nimic, a fost un dar pe care atât eu, cât şi Cornel l-am primit ca pe o binecuvântare. Niciodată nu eşti 100% pregătit să devii părinte, dar în momentul în care am aflat că sunt însărcinată, mi-am dat seama că sunt pregătită. La prima vizită la doctor, Cornel a fost cât pe ce să leşine de emoţie când a auzit inima micuţului", a declarat Elena Gheorghe.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite