Elena Băsescu îşi pune pirostriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mezina familiei Băsescu se căsătoreşte în această toamnă. Elena Băsescu va deveni doamna Bogdan Ionescu în aproximativ trei luni. Presa mondenă scrie că pregătirile de nuntă sunt în toi, iar cei doi îndrăgostiţi şi-au ales ce vor purta în ziua nunţii, dar şi unde va avea loc ceremonia. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu şi-au cumpărat şi verighetele, tocmai de la Paris!

După o relaţie de trei ani cu Bogdan Ionescu, zis Syda, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu se aşează la casa ei. Cei doi se vor căsători în luna septembrie, iar evenimentul promite a fi unul de neuitat, relatează Realitatea TV.

Mezina familiei Băsescu a pus deja ochii pe cîteva modele de rochie de mireasă, scrie presa mondenă. Rochiile, create de mari case de modă din străinătate, valorează chiar şi 10.000 de euro fiecare. Bogdan Ionescu va da 3.000 de euro pentru costumul de mire. Mare grijă au avut cei doi şi pentru verighete. Sunt din aur alb, cu diamante.

Pentru preşedintele Traian Băsescu, nunta fiicei sale nu reprezintă o urgenţă. El îşi doreşte cât mai repede nepoţi.

„Aştept şi eu un nepoţel... când îi văd pe ăştia mici tânjesc mai mult după un nepoţel", a spus preşedintele.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu vor să facă nunta la Clubul Diplomaţilor, din Capitală sau la Palatul Ştirbey, de la Buftea. La nuntă vor cânta vedete din România, dar şi un invitat special din străinătate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite