Decizie surprinzătoare din partea Elenei Băsescu. Ce cavaler de onoare a ales

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EBA va avea nunta sâmbătă, 1 septembrie
EBA va avea nunta sâmbătă, 1 septembrie

Mezina preşedintelui Traian Băsescu a ales şi domnişoara şi cavalerul de onoare pentru nunta ei cu Bogdan Ionescu, zis „Syda". Surpriza este cavalerul de onoare pe care l-a ales Elena Băsescu.

Viitoarea doamnă Ionescu a ales ca domnişoară de onoare să-i fie la nuntă verişoara sa primară, Raluca - fiica fratelui preşedintelui, Mircea Băsescu, potrivit cancan.ro. Raluca a absolvit în 2008 Academia de Studii Economice şi locuieşte în Capitală.

EBa, supărată din cauza rochiei de mireasă

Cavaler de onoare va fi Poponeţ, pe numele său Codin Maticiuc, cu care Elena Băsescu este prietenă bună de mai mulţi ani. Însă relaţia lui Codin cu mirele nu poate fi descrisă în acelaşi mod. Cei doi au avut o altercaţie într-un restaurant hin Herăstru, în urmă cu cinci ani. Motivul a fost manechinul Corina Zugravu, iubita lui Poponeţ la vreme respectivă, căreia „Syda" îi făcea curte.

Poponeţ

Nunta Elenei Băsescu dă peste cap planurile Cameliei Şucu şi patronului hotelului Continental!

Contactat telefonic de Cancan, .Codin Maticiuc a confirmat că va fi cavaler de onoare la nunta Elenei Băsescu. „Eu şi Elena suntem prieteni vechi şi foşti colegi de clasă, de liceu. Bogdan şi Elena m-au rugat să le fiu cavaler de onoare şi nu am avut cum să-i refuz atâta vreme cât Elena mi-a fost mereu foarte aproape atât ca prietenă, dar şi aproape de orfelinatul pe care îl am", a declarat el.

Elena Băsescu face nuntă la cort, cu 450 de invitaţi

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite