Eddie Murphy a renunţat la Oscaruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eddie Murphy
Eddie Murphy

Actorul american Eddie Murphy nu va mai prezenta ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2012, după ce producătorul galei, regizorul Brett Ratner, şi-a dat demisia din cauza unor comentarii homofobe.

Eddie Murphy fusese cooptat în echipa de producţie a show-ului de regizorul şi producătorul Brett Ratner, care urma să producă cea de-a 84-a gală a premiilor Oscar. Ratner a fost nevoit să renunţe la acest proiect, după o polemică apărută în presa americană din cauza unor afirmaţii homofobe pe care le-a făcut recent, potrivit Mediafax.

La lansarea celui mai recent film al său, „Jaf... la turnul mare/ Tower Heist", în care joacă şi Eddie Murphy, cineastul american a declarat că nu este un adept al repetiţiilor cu actori: „Repetiţiile sunt pentru homosexuali".

„Aşteptam cu nerăbdare să fac parte dintr-un spectacol pe care echipa de producţie şi scenariştii au început de curând să-l conceapă, dar sunt sigur că noua echipă va face şi ea o treabă bună", a spus Eddie Murphy. Numele artistului care îl va înlocui pe Murphy nu a fost deocamdată dezvăluit.

Cariera lui Eddie Murphy a intrat într-un con de umbră după ce peliculele „Ţi-l prezint pe Dave" şi „Imagine That", cele mai recente filme ale sale, au fost eşecuri din punct de vedere al încasărilor. Presa internaţională comenta că postura de prezentator al galei Oscar 2012 ar putea reprezenta o relansare în carieră pentru Eddie Murphy.
Cea de-a 84-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie, la Los Angeles. Nominalizările vor fi anunţate pe 24 ianuarie.
Brett Ratner, a avut o relaţie de câţiva ani cu modelul român Alina Puşcău.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite