EXCLUSIV Alex Mațaev, câștigătorul de la Fabrica de Staruri, despre viața sa și lansarea primei piese in România - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Mațaev
Alex Mațaev

Alex Maţaev este câștigătorul ultimei ediții a Fabricii de Staruri de la TVR și cel care s-a ales cu un premiu în valoare de 50.000 de euro, dar și cu un contract cu o casă de discuri din România.

Tânărul 22 de ani din Bălţi, Republica Moldova, a lansat prima sa piesă destinată publicului din România și a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru Adevarul.it despre viața sa, familie, cursul carierei sale și viața senimentală.

Totodată, Alex Mațaev a vorbit despre muza care l-a inspirat să compună piesa "Who i am", lansată în urmă cu doar câteva zile în România.

De când te-ai apucat de muzică?

Îmi plăcea muzica de mic copil. Fiind în clasa a 3-a, am intrat într-o școală muzicală de ghitară. Pe la 10-11 ani am început sa îmi compun singur niște piese. Erau extrem de simple dar mie mi se păreau geniașe. Și probabil că nu am greșit, orice lucrul genial este simplu.

Ce alte activități artistice aveai în copilărie?

În copilărie m-am ocupat cu dans, breakdance, de la 8 până la 15 ani. Acum simt dorul de dans când îmi amintesc niște mișcări și cred că în curând încep din nou să practic dansul.

Cine te-a îndrumat să te apuci de muzică?

Părinții mei au fost muzicieni și cred că ei eu făcut o mare parte din viața mea artistică. De mic nu îmi imaginam nimic altceva decât muzica și scena. Și la vârsta de 18 ani când am primit o propunere din Moscova sa cânt într-un band ei mi-au dat voie să plec. Cred că a fost cel mai greu și cel mai importnant pas pentru mine și pentru parinții mei.

Cum sunt părinții tăi? Vorbește-ne un pic despre familia ta.

Deja am spus că părinții mei au fost muzicieni. Am observat că semăn cu tatăl meu la compoziții. Și el compunea la fel ca și mine pe când avea vârsta mea. Am și o soră mai mică care acum are 15 anișori și cântă la pian. Acum părinții lucrează în alt domeniu departe de muzica, dar sora mea își face studiile într-un liceu din Bălți și paralel face școala de pian.

Citeşte interviul integral pe adevarul.it!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite