EUROVISION Preşedintele Belarusului a dat blonda pe o formaţie pop-rock

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lukashenko a schimbat castigatorii la Eurovision
Lukashenko a schimbat castigatorii la Eurovision

Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukashenko a decis să schimbe formaţia care urma să reprezinte ţară la Eurovision, în urma unor acuzaţii de fraudare a voturilor telefonice.

După aflarea câştigătorului pentru faza naţională a concursului, solistul trupei Litesound, care a ieşit pe locul doi, a protestat şi a lansat acuzaţii de fraudare a voturilor. Astfel voturile au fost luate din nou la mână, iar blonda de 26 de ani, Alena Lanskaya, a pierdut posibilitatea de a reprezenta Belarusul în faţa formaţiei pop-rock, Litesound.

Şeful juriului, Alyaksandr Tsikhanovich, şi fiica acestuia Anastasiya, producătoarea fazei naţionale a concursului, au declarat că au aflat din presă decizia preşedintelui de a schimba câştigătorul, în aceeaşi situaţie aflându-se şi ceilalţi membrii ai juriului. Anastasiya a mai adăugat că nu ştie nimic despre cine şi în ce fel au fost numărate voturile a doua oară.

Cei care vor reprezenta Belarusul la Eurovision 2012, membrii formaţiei Litesound, au fost anunţaţi ca fiind câştigătorii de drept în cadrul unei conferinţe de presă. Solistul a ţinut să mulţumească public preşedintelui Aleksandr Lukashenko. „Mulţumim domnului preşedinte. El este cel care trebuie să primească toate creditele. Eram siguri că se va face dreptate, cu toţii am contribuit la asta. Este şi meritul poporului pentru triumful nostru."

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite